Acasă › În vogă › Tehnologii

Chiar Poți Să Îți Cumperi Un Smartwatch De Top, Pe Bani Puțini? Vei Fi Uimit Când O Să Vezi Cât De Accesibil Este Acest Smartwatch Uimitor…

26 noiembrie 2019 | Tudor Dragan

Rezumat: Cel mai recent program Europe start-upa dus la lansarea smartwatch-ului de top intitulat LumiWatch fiind un competitor serios pentru ceilalți producători. Cu mii de clienți deja convinși, LumiWatch este primul smatwatch de top al noi ere care costă de trei ori mai puțin decât competitorii lui. LumiWatch este aici pentru a satisface cerințelor celor mai exigenți clienți fără a da faliment.

Se vinde ca pâinea caldă în întreaga lume, noi vom investiga și vom afla de ce acest smartwatch puțin cunoscut este atât de popular!

Cu toții știm că marile companii ne fură banii din buzunar practic. Ei fac puține modificări în fiecare an, și totuși smartwatch-urile lor continuă să fie tot mai scumpe… 

Dar poți tu, oare, să cumperi un smartwatch de top fără să plătești sume grozave?

Vom investiga de ce toată lumea alege acest tip de smartwatch și nu ceasurile mai scumpe de la Apple și Samsung Galaxy…

Ce este de fapt?

Se cheamă LumiWatch. Numeroase persoane au trecut la el deja. Nu e de mirare când afli cât de similar este cu Apple Watch, însă fără prețul de-a dreptul ridicol!

LumiWatch este vândut de o companie din Europa (din România). Se fabrică în aceleași fabrici chinezești ca numeroase alte produse de la companii mari – deci calitatea produsului e aceeași cu cea a smartwatch-urilor vândute de companiile mari precum Apple, Samsung și Garmin.

Ei folosesc piesele de calitate, tehnologiile și software-ul modelelor scumpe. Chiar puteți simți calitatea pieselor de ultimă oră dinăuntru, LumiWatch este foarte elegant, foarte subțire și are un design la modă! Are un sistem de operare modificat care merge foarte bine și nu consumă bateria. Bateria nu vă va pune bețe în roate deoarece are o autonomie de 3 de zile la o singură încărcare.

De Ce Este LumiWatch așa Popular?

Noi credem că este așa popular deoarece LumiWatch s-a axat pe cele mai importante aspecte:

 • Baterie reîncărcabile cu durată de viață lungă care are o autonomie de 3 de zile la o singură încărcare.
 • ✅ Design elegant, foarte subțire, impermeabil și foarte rezistent, chiar și în condiții extreme.
 • ✅ Calitate de imagine HD în permanență.
 • ✅ Vă monitorizează în timp real semnele vitale având cel mai precis senzor de monitorizare a ritnumului inimii făcut vreodată pentru un smartwatch.

Pentru aproapte toți dintre noi, acestea sunt cele mai importante funcții pe care ni le dorim de la un smartwatch din 2019. Însă LumiWatch are mai mult de atât.

Care Sunt Aceste Funcții Cheie?

LumiWatch vine cu numeroase funcții utile pe care le găsiți doar la smartwatch-urile de top al companiilor mari:

 • Monitor cu tehnologie ECG. Durează doar un minut pentru a face o electrocardiogramă precisă și pentru a sincroniza rezultatele cu aplicația LumiWatch de pe telefon.
 • ✅ Cea mai recentă tehnologie Bluetooth pentru a vă conecta LumiWatch-ul la telefon și pentru a primi notificări de pe rețele sociale, în plus puteți face apeluri folosind ceasul și puteți controla de la distanță camera de la telefon.
 • ✅ Numărător de pași și senzor de proximitate pentru activitățile zilnice. Perfect pentru aceia care vor să îți cuantifice activitățile zilnice, precum și numărul de calorii consumate în timpul zilei.
 • ✅ Program de somn cu inteligență artificială și recomandări. Aflați care este calitatea somnului vostru în fiecare zi, chiar și atunci când vă culcați în timpul zilei această aplicație va detecta automat că dormiți și vă va monitoriza somnul. Aplicația vă va face recomandări pentru a vă îmbunătăți calitatea somnului.
 • Aplicație LumiWatch cu peste 20 de limbi. (Atât pentru Android cât și iOS)
 • Numeroase interfețe preinstalate și opțiunea de a adăuga interfețe personalizate.

Cine Poate Beneficia De LumiWatch?

Acest smartwatch este conceput pentru toată lumea, fie că ești o persoană tânără careia îi plac activitățile fizice sau cineva care nu are timp să facă exerciții fizice în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch de top, însă nu aveți bugetul sau nu doriți să plătiți o supă exorbitantă, atunci LumiWatch este ceea ce căutați. Dacă aveți un program de slăbit pe care doriți să-l monitorizați, atunci acest ceas este ideal pentru dumneavoastră. Are un design contemporan ceea ce înseamnă că poate fi purtat în fiecare zi, având capacitățile de multifuncționare ale unui smartwatch de ultimă oră.

Puteți alege dintr-o varietate de culori în funcție de gust. Este rezistent la șocuri, condiții de vreme rea precum frig și căldură, practic e făcut să țină. Este compatibil cu majoritatea telefoanelor, inclusiv Apple iOS și Android, nu durează mult pentru a face legătură și se poate face prin Bluetooth 4.0 sau mai nou. LumiWatch este prietenul ideal pentru fitness și este un cadou perfect pentru oricine.

99% Din Utilizatori Ar Recomanda LumiWatch Prietenilor Și Familiei

Eu îl folosesc la sală pentru a-mi îmbunătăți performanța. De asemenea ma ajută să dorm mai bine iar funcția de a arăta notificările de pe telefon pe ecranul HD este foarte utilă.

Tocmai mi l-am primit pe al meu și deja îmi place design-ul ultra subțire elegant și ecranul luminos. Abia aștept să încerc toate funcțiile!

Sunt instructor de fitness și am folosit multe smartwatch-uri până am dat peste LumiWatch. Este cu siguranță cel mai consistent ceas pe care l-am folosit. Are cel mai precis numărători de pași și senzor cardiac. Nu dă greși niciodată!

Ce Preț Are LumiWatch?

Incredibil, dar LumiWatch-ul renumit costă 335lei… (cu promoția de la data în care scriem)!

Este un preț uluitor având în vedere cât de similar este cu cele mai noi smartwatch-uri de la Apple și Samsung – iar acele modele au un preț de 4 ori mai mare!!!

Cum Poate Avea Un Preț atât De Accesibil?

LumiWatch nu investețe mult în reclame. Ei preferă să lase dispozitivele și recenziile pozitive să facă reclamă pentru ei! 

Între timp, Apple și Samsung cheltuiesc miliarde pe reclame. Aceste prețuri imense se adaugă la prețul smartwatch-urilor (câteodată chiar și cu 50% mai scumpe decât ar fi normal) și sunt plătite de noi, clienții…

Concluzie: Ar Trebui Să-l Cumpărați?

Absolut! Dacă este primul vostru smartwatch, atunci va fi și ultimul. Nu veți avea niciodată nevoie de altul datorită funcțiilor multiple, durata de viață lungă a bateriei și a faptului că este ușor de folosit. LumiWatch este o soluție pentru dispozitivele electronice care vă poate ajuta în viața de zi cu zi, dându-vă, în plus, stil și eleganță.

Pe scurt:  LumiWatch este la fel de bun ca mărcile de top, însă la o treime din preț! 

Puncte forte:

 • Design minimal ultra-fin
 • Ecran HD tactil luminos
 • Monitorizare a stării fizice și a somnului precise
 • Electrocardiogramă ECG la îndemână, pe încheietură
 • Durată de viață lungă a bateriei
 • Reducere de 50% la ora actuală

Puncte slabe:

 • Va putea rămâne fără stoc în curând
 • Atrage atenția (lumea vă va întreba de unde l-ați cumpărat)

De Unde Pot Să Îmi Cumpăr Un LumiWatch?

Asta e ușor, la momentul de față puteți cumpăra un LumiWatch la un preț cu 50% mai mic decât cel de pe piață:

 1. Comandați un LumiWatch de pe site-ul furnizorului.
 2. Bucurați-vă de majoritatea funcțiilor celor mai scumpe smartwatch-uri la o treime din preț.


PROMOȚIE
: Acum cu reducere de 50% și livrare gratuită pentru un timp limitat!

Apăsați aici pentru a vă revendica LumiWatch-ul cu reducerea de 50% – Livrare gratuită în întreaga lume pentru un timp limitat >>>